Mitsubishi ASX este disponibil acum cu noul motor Diesel 1.6 EURO 6

0
460

Mitsubishi ASX este o prezenta importanta pe piata SUV-urilor si crossoverelor de clasa compacta si medie. Modelul prezentat în Romania, în premiera, la jumatatea anului 2010, este disponibil acum si cu o noua motorizare 1.6 Diesel EURO 6, motorizare care se adauga gamei de motorizari disponibile: 1.6 benzina, 1.8 si 2.2 diesel.

Aceasta noua oferta de motorizare este cu atit mai importanta cu cit Misubishi ASX este cel mai bine vandut model al gamei Mitsubishi Motors in Romania, iar motorizarea diesel cu cilindree mica si fiscalitate redusa poate fi achizitionata atit in versiune 4×2 cit si in versiune 4×4.

ASX 1.6 DID EURO 6

Noua motorizare EURO 6 completeaza cu succes lista atributelor modelului ASX, asigurand un consum redus, dar si suficient de multa putere pentru o deplasare dinamica si sustinuta. Prin combinarea eficientei si a emisiilor reduse de noxe, noul motor 1.6 (1560 cmc) DID SOHC Turbocharged Commonrail 4L / 8V / EURO 6 „CLEAR TEC“ asigura un răspuns prompt în condițiile unui consum redus de combustibil (consum în regim mixt de la 4.6 l/100km). Acest motor oferă un cuplu bun (270 Nm la 1750 rot/min) cât și o putere suficienta (114 CP la 3600 rot/min) pentru asigurarea placerii condusului în condițiile unor emisii de noxe reduse (de la 119 g/km în regim mixt). Modelul Mitsubishi ASX 1.6 DID este echipat cu sistemul Auto Stop & Go (AS&G) care permite oprirea automata a motorului la staționarile în trafic, reducând consumul de combustibil şi emisiile de CO2. Motorul porneste imediat la apasarea ambreiajului, fără a întârzia reluarea deplasării. Pentru un plus de eficienta, un indicator special aflat pe displayul central multi-informaţional recomandă momentul optim de schimbare a vitezei raportat la stilul de condus.

EU15.5_ASX_1.6-LITRE_DI-D_LR

In rest, ASX echipat cu motorul 1.6 DID ramane acelasi crossover placut si dinamic, cu un habitaclu generos cu numeroase compartimente de depozitare. În plus, cadranele de bord cu ornament argintiu sunt iluminate pe fond alb pentru vizibilitate maxima, iar insertiile ce imită aluminiul completează decorul la nivelului sistemului audio si de-a lungul panourilor ușilor.

Modelul Mitsubishi ASX cu noua motorizare 1.6 Diesel Euro 6 este oferit la un pret incepand de la 16.490 EUR + TVA.