Neymar da Silva a condus cu 200 km/h si a luat primele lectii de zbor

0
681

Cand te ganesti la Neymar, primul gand care iti vine in minte este o fire vesela, care se bucura de orice moment. Si asta nu pentru ca are numai 19 ani si joaca fenomenal fotbal, ci si pentru ca este dispus sa incerce si alte sporturi pe care sa le practice cu succes.

Dupa meciul amical intre Germania si Brazilia, meci in care Neymar a si marcat un gol, fotbalistul a mai avut parte de cateva experiente inedite. Santos a mers la Salzburg, la Hangar 7 si apoi la Red Bull Ring. La Hangar 7, Neymar a vazut colectia de aeronave Flying Bulls, dar a si luat primele lectii de zbor, pe un simulator Alpha Jet. Dupa simulator, a experimentat pe pielea sa, fiind copilot la bordul unui elicopter de acrobatii, BO105.

Zborul s-a incheiat la Red Bull Ring, unde marea speranta braziliana pentru Cupa Mondiala din 2014 a condus un KTM X-Bow cu 247 CP si un Audi RS5 (354 CP), atingand o viteza de peste 200 km/h.

Impatimit al cailor putere, Neymar a marturisit ca aceasta experienta nu va fi usor de uitat.

„A fost nemaipomenit. Nu am crezut ca pot face atat de multe lucruri grozave in aceeasi zi. Cel mai mult mi-a placut X-Bow-ul. Cu siguranta aceasta a fost cea mai tare zi din viata mea in afara terenului de fotbal”, a afirmat Neymar.

Via: Red Bull