Ford Mustang GT, vedeta filmului de actiune Cursa / Drive, de maine in cinematografe

0
734

Reputatul regizor danez Nicolas Winding Refn (Bronson, Valhalla Rising) se avanta pe strazile Hollywoodului cu filmul de actiune CURSA/Drive, premiat anul acesta la Cannes. Ryan Gosling interpreteaza rolul unui pilot ce duce o viata dubla, cascador profesionist in timpul zilei si soferul preferat al lumii interlope pe timp de noapte.

In urma unui jaf iesit prost, lucrurile scapa de sub control. Ryan realizeaza ca gangsterii nu-l mai urmaresc doar pe el, ci sunt pe urma iubitei Irene si a fiului ei. Pilotul este fortat sa riste tot si sa lupte pentru femeia pe care o iubeste.

Aceasta decizie il va pune pe Gosling in situatii limita pe care va trebui sa le rezolve de la volanul celei mai noi generatii Ford Mustang GT. Indragitul muscle car american va fi protagonistul uneia dintre cele mai impresionante urmariri holywoodiene turnate in ultimii ani, un omagiu adus celebrei secvente din filmul Bullit, in care regretatul Steve McQueen beneficia tot de serviciile unui Mustang. Filmarea urmaririlor s-a facut într-un stil proaspat, care te pune, ca spectator, direct pe scaunul copilotului.

DRIVE nu este doar un heist movie tipic american, cu urmariri de masini si mafioti, regizorul dand o atentie deosebita personajelor, care isi exterioreaza trairile interioare intense, dincolo de actiunea propriu-zisa a filmului.

Actiune, suspans si un final incendiar sunt ingredientele uneia dintre cele mai reusite pelicule cu masini, pe care nu trebuie sa o ratezi. Filmul va fi lansat pe marile ecrane din Romania pe 16 septembrie, insa pana atunci va invit sa urmariti trailerul plin adrenalina al acestuia –atentie NSFW.