Noul Opel Corsa: porti deschise la dealerii Opel din toata tara

1
743

Vineri şi sâmbătă showroom-urile Opel prezintă noul Corsa in cadrul unei actiuni de tip porti deschise, vizitatorii putand testa şi chiar câştiga noul model.

Cu o istorie începută în 1982 şi peste 11 milioane de unităţi vândute, Corsa reprezintă o poveste de succes pentru Opel şi un capitol din istoria automobilului. Aprecierea Opel Corsa este generală, iar România nu face excepţie. În 2010, modelul a reprezentat 32% din vanzările totale ale mărcii, păstrând proporţia de o treime şi în volumul comercializat de Opel în cadrul programului de casare.

După schimbările majore de pe parcursul anului trecut, când totul a fost îmbunătăţit sub caroserie, 2011 aduce un aspect redesenat pentru Opel Corsa, precum şi numeroase propuneri de echipări şi dotări.

Pe lângă modificarea exteriorului şi noile opţiuni de personalizare, noutăţile includ tehnologia Start/Stop, sistemul infotainment multimedia TOUCH & CONNECT cu ecran tactil color de 5 inch, navigaţie, Bluetooth, conexiuni iPod şi USB, dar şi acoperiş panoramic, asistare la pornirea din rampă, volan încălzit, faruri adaptive.

Constantin Avromescu, Opel Country Director România, consideră că noul Corsa a fost adus la zi încât să se potrivescă perfect în noua gamă Opel, atât ca aspect, cât şi ca echipări disponibile. «Dincolo de schimbările făcute de ingineri şi designeri, în acest week-end noutăţile modelului sunt completate de o oferta financiară specială, ca şi de alte produse dedicate, ce formează un pachet complet», a explicat Avromescu conceptul din spatele acţiunii de porţi deschise. Propunerile valabile pentru cele două zile variază de la oferte de garanţie extinsă şi preţuri speciale de asigurări până la accesorii.

Programul porţi deschise se aplică la acest final de săptămână, vineri şi sâmbătă, 25 si 26 martie, la toţi dealerii Opel din România. Opel Corsa este disponibil spre testare, iar participanţii au şansa de a câştiga chiar modelul lansat. Mai mult, premii surpriză sunt pregătite pentru vizitatorii tuturor showroom-urilor.

.

1 COMMENT

Comments are closed.