OFICIAL: Chevrolet Cruze hatchback va debuta la Paris

0
550

Povestea modelului Chevrolet Cruze continua, iar ultimul sau capitol anunta lansarea noului model hatchback cu 5 usi, ce va fi dezvaluit la Salonul Auto de la Paris, , pe 30 septembrie. Noul Chevrolet Cruze hatchback va fi una dintre cele patru premiere mondiale Chevrolet de la acest salon.

Prin introducerea noului hatchback Cruze, clientii au dispozitie un stil alternativ de caroserie pe langa sedanul traditional. Conform spuselor lui Wayne Brannon, presedintele Chevrolet Europe: „Modelele hatchback joaca un rol critic pe numeroase piete. Intregul segment compact din Europa consta in aproximativ 4,8 milioane de unitati, care reprezinta peste un sfert din intreaga piata, iar modele hatchback reprezinta aproximativ 65% din acest volum. Prin urmare, asteptati-va sa observati o crestere a activitatii comerciale in anumite regiuni, ceea ce va transmite mesajul ca Chevrolet este acum un jucator serios si de top in Europa.”

De la data lansarii sale in primavara anului 2009, sedanul Cruze a fost primit cu bratele deschise pe pietele din toata lumea, fiind considerat o schimbare de ritm pentru Chevrolet.

Datorita liniei fluide si atragatoare a acoperisului, caracteristica pentru un coupe, si consolelor scurte, noul Cruze hatchback mosteneste profilul dinamic al sedanului. Cruze hatchback va oferi aceleasi reactii rapide pe sosea, datorita noului sistem de sasiu integral (BFI), completat printr-o setare sportiva a suspensiilor.

Capacitatea de incarcare a modelului Cruze hatchback este de aproape 400 de litri si acesta va fi disponibil cu o bancheta spate rabatabila fractionat 60/40.

Noul model Chevrolet Cruze hatchback va fi pus in vanzare in toata Europa la mijlocul anului 2011, iar preturile vor fi anuntate aproape de data lansarii.