Politia Ilfov a primit un Hyundai Elantra de la DAB Auto Serv

0
490

Cel mai nou model intrat in flota Politiei Rutiere din Judetul Ilfov este recent lansatul Hyundai Elantra. Masina a fost oferita de dealerul Hyundai DAB Auto Serv, in cadrul unui parteneriat incheiat cu IPJ Ilfov.

Nivelul de echipare ales este cel de top, Highway, Elantra primita de agentii Politiei Ilfov valorand 15.194 de euro cu toate taxele incluse. Gratie motorizarii de 1,6 litri si 132 CP, pe benzina, Elantra 1.6 MPi Highway poate ajunge de la 0 la 100 km/h in 10,2 secunde si atinge o viteza maxima de 200 km/h.

Pe langa inscriptionarea cu insemnele specifice, DAB Auto Serv nu a uitat sa echipeze masina cu dotarile fara de care niciun echipaj de politie nu s-ar putea descurca in activitatea de zi cu zi: o rampa luminoasa, statii de emisie-receptie TETRA, aparat etilotest, sirena si camera video.

Politia Rutiera Ilfov va folosi Elantra, cu titlu gratuit, pentru o perioada de sase luni, in cadrul misiunilor de patrulare pe DN1, cu precadere in zona localitatii Snagov. “Dupa 6 luni speram sa continuam proiectul cu alta masina. Este o forma de promovare, este un autoturism care se pliaza societatii in care traim”, au spus reprezentantii Dab Auto.

Tot in urmatoarele sase luni, DAB Auto Serv si Politia Romana vor desfasura si o campanie nationala de informare a soferilor menita sa constientizeze folosirea anvelopelor de iarna pe timpul sezonului rece, devenite obligatorii incepand cu data de 1 noiembrie.