Primele masini Chery pe soselele din Romania

0
334

New Kopel Group, prin intermediul noii sale divizii, China Car Import SRL, a importat din China primele 24 de masini Chery: M11 Sedan, M11 Hatchback si SUV-ul Chery, Tiggo.

Conform planului initial, aceste masini vor fi folosite cateva luni de Sixt, divizia de Rent a Car a Grupului.

„Pe parcursul acestei perioade va fi testata durabilitatea si adaptarea acestor masini cu soselele romanesti. De asemenea, Grupul va folosi aceasta perioada pentru a-si construi expertiza after sales. Astfel, atunci cand vom lansa masinile pe piata vom putea oferi publicului roman servicii la nivelul inalt pe care il merita.”, a spus Dudy Perry, CEO New Kopel Group.

Brandul Chery pune clientul pe primul loc, calitatea inainte de toate si eficienta in varful tuturor demersurilor sale. Chery, cel mai mare producator independent din China, a vandut peste 1.000.000 de masini in intreaga lume in doar 10 ani si este pe cale sa devina o prezenta foarte puternica pe piata europeana, in general, si pe piata din Romania, in special.

Despre Grupul New Kopel

Singura companie prezenta pe piata din Romania care ofera, in acelasi timp, servicii de leasing operational si rent a car a luat nastere in anul 2005. Grupul detine in exclusivitate licenta SIXT Rent a Car. SIXT este unul dintre cei mai puternici furnizori internationali de servicii rent a car si controleaza 3.500 de locatii in 100 de tari din intreaga lume.

In 2008, Grupul New Kopel lanseaza divizia de second hand si are posibilitatea sa ofere acum clientilor sai masini din flota proprie cu 1 an garantie „din bara in bara”,  un serviciu unic in Romania. Incepand din februarie 2009, segmentul de vanzari de masini trece sub umbrela brandului AAA New Kopel, ca urmare a parteneriatului incheiat cu compania ceha AAA Auto, cea mai mare companie din Europa care comercializeaza masini second hand.

In vara anului 2009, Grupul New Kopel a anuntat ca este importator exclusiv al brandului Chery in Romania, cel mai mare producator de masini din China.

In 2010, Union Motors – parte a Grupului New Kopel – devine noul dealer al masinilor Suzuki in Bucuresti.

Recent, Grupul a anuntat preluarea dealership-ului Dacia si Renault a IPSO SRL din Nordul Capitalei.