Look proaspăt pentru Renault Fluence

0
307
fluence facelift

fluence facelift

Printre noutățile pregătite de Renault pentru Salonul Auto de la Istanbul se numără și un face-lift pentru FLUENCE. Modificarea cea mai importantă este la partea frontală, unde aspectul a fost mult îmbunătățit,  mașina preluând noua linie de design Renault cu un calandru mult mai obraznic, inaugurată deja de noul Clio. Bineînțeles noul model a primit și lumini de zi cu tehnologie LED și cadrane digitale pentru toate versiunile.

Se anunță și un motor pe benzină 1,6 16v revizuit, de 115CP, care va putea fi asociat și cu noua cutie de viteze X-Tronic CVT. Pentru diesel rămâne în continuare disponibilă transmisia EDC cu dublu ambreiaj și pentru unele piețe va fi oferit și noul diesel de 130CP.

Lansat în Romania în octombrie 2009, Fluence este o prezență frecventă pe drumurile noastre, Renault exploatând la maxim pofta românilor de sedanuri.  Cumpărată atât de companii pentru flote cât și pentru familiile tinere, practic o versiune sedan a compactei Megane, Fluence este spațioasă, are un portbagaj mare separat de zona pasagerilor și vine cu un design proaspăt dar destul de sobru. Vei „da bine” atât la o întâlnire cu un client important cât și în fața școlii nr. 16 așteptând pustiul să iasă de la ore. Și totul fără sa-ți golești prea mult contul de economii, dacă reușești să prinzi una din multele promoții Renault.

Pentru propulsie, până acum aveam de ales intre motorizările pe benzina de 1,6 110CP și 2,0 de 140cp și arhicunoscutul diesel 1,5dCi în doua versiuni de putere 90 respectiv 110CP.  Noul 1,6 pe benzină in 16 valve promite a fi mai plăcut în utilizare și mai puțin gurmand, iar lăudatul 1,6dCi de 130CP va aduce sigur un plus de dinamism. Așteptăm cu interes lansarea modelului și la noi în țară.