Încă o victorie pentru Dacia Duster: „Duster 4×4 Everyone” – locul I la GTC Motor Sport

0
529
Duster 4x4 Everyone cistiga la GTC Buzau

Echipajul Duster 4×4 Everyone format din Gheorghe Catrina, pilot, şi Adrian Mihai Petcu, copilot, ambii angajaţi ai Grupului Renault în România, s-a clasat pe locul I, la categoria Standard, in cadrul competitiei GTC Buzău 2012 (25-28 octombrie). Echipajul Duster 4×4 Everyone a concurat alături de alte nouă echipe la categoria respectiva.

Dar ce inseamna Duster 4×4 Everyone? Este vorba de o asociatie care reuneste angajati ai Grupului Renault, pasionati de inginerie si offroad, care a inscris mai multe echipaje in cadrul Campionatului Naţional de Offroad de anul acesta cu vehicule Dacia Duster. Toti piloţii, cât şi copiloţii şi asistenţii tehnici sunt angajaţi ai Grupului Renault în România. Asociaţia Duster 4×4 Everyone urmareste promovarea capacităţilor 4×4 ale vehiculului Dacia Duster, depăşirea provocărilor sau limitelor personale datorită spiritului de echipă, respectarea şi protejarea naturii în timpul oricărei incursiuni cu maşinile în mediul natural, pe trasee offroad.

Competiţia GTC Motor Sport s-a desfasurat  week-end-ul trecut la Sărata Monteoru, pe durata a patru zile (25-28 octombrie). În prima zi au avut loc înscrierile şi o întrecere pentru a stabili ordinea de plecare în traseu a echipajelor. În a doua şi a treia zi, modelul Dacia Duster condus de Gheorghe Catrina şi copilotat de Adrian Mihai Petcu, a parcurs 107 km, respectiv 112 km, pe un traseu destul de dificil, cu zone de râu şi denivelate. Ultima zi a concursului a constat într-o probă de trial, unde cei doi, la bordul Daciei Duster, au parcurs în 2 minute şi 14 secunde traseul plin de obstacole şi de viraje, inregistrind cel mai bun timp care le-a si adus locul I.

Dacia Duster 4×4 Everyone cistiga la GTC Buzau

„A fost o cursă nebună, unde singurele lucruri pe care le-am văzut au fost intersecţii, terratrip, roadbook. Concentrarea a fost maximă şi totul a fost la limită. George s-a descurcat excelent, atât în zonele de viteză cât şi pe zonele tehnice, iar asta s-a vazut cel mai bine în trial şi  în speciala de sâmbătă, unde a avut cei mai buni timpi.  Odată cu această victorie, Duster a confirmat că face faţă condiţiilor grele din offroad, în competiţiile de acest gen. De fiecare dată suntem puşi în situaţii noi, iar Duster reuşeşte să se descurce şi să ne impresioneze atât pe noi cât şi pe ceilalţi concurenţi şi spectatori, de fiecare dată prin fiabilitate şi capacităţile de offroad”, a declarat Mihai Adrian Petcu, copilot.

 Mai multe informaţii şi fotografii privind activitatea Asociatiei Duster 4×4 Everyone puteţi găsi aici.

Palmares 2012 până în prezent pentru „Duster 4×4 Everyone” 

– Iulie, Curtea de Argeş, Campionatul Naţional de Offroad: Locul III pentru echipajul format din Stelian Gănţoi, pilot, şi Maria Dumitrache, copilot

– Octombrie, Câmpulung Muscel, Campionatul Naţional de Offroad: Locul I pentru echipajul format din Eugen Tătăroiu, pilot, şi Maria Dumitrache, copilot