5-9 octombrie 2011: Salonul Auto Bucuresti si Accesorii revine dupa 10 ani de absenta

0
205

Dupa 4 ani de absenta a unui salon auto in capitala si 10 ani de la ultima editie SAB, intre 5 si 9 octombrie, la Romaero Baneasa, va avea loc Salonul Auto Bucuresti si Accesorii 2011, unul dintre cele mai importante evenimente auto ale anului din Romania.

Timp de 5 zile, spatiul expozitional se va transforma intr-o veritabila arena pentru drive-teste, demonstratii auto si teste pentru echipamente auto, workshop-uri, conferinte si prezentari de produse. Iubitorii automobilului vor putea testa in vederea achizitionarii cele mai recente modele auto.

La SAB & Accesorii 2011 vor fi prezente autoturisme si autovehicule utilitare, piese si accesorii auto, echipamente si utilaje pentru service-uri si spalatorii auto, sisteme audio si de navigatie, societati de leasing si de asigurari auto, presa de specialitate. Printre modelele noi expuse in premiera nationala se vor numara Hyundai Veloster, BMW Seria 1 si Seria 6, Mini Coupe, Range Rover Evoque si Jaguar XF facelift.

Ultima editie SAB a avut loc in 2001, din 2003 locul acestui eveniment fiind preluat de Salonul International Auto Bucuresti (SIAB), organizat o data la doi ani (2003, 2005 si 2007).