Toyota lanseaza Toyota ProTect, o solutie de protectie de ultima generatie

0
1813

Toyota Motor Europe (TME) a lansat recent Toyota ProTect, produsul ce ofera protectie unica pentru autovehicule, cu ajutorul unei substante protectoare speciale folosita atat pentru vopseaua aplicata pe exterior, cat si pentru materialele din interior si pentru jantele de aliaj.  

rq69kf

Cel mai nou produs din gama pentru ingrijirea autovehiculului oferit de Toyota se aplica de catre personal specializat si ofera cinci ani de protectie in urma unei singure aplicari, fiind disponibil atat pentru masini noi cat si pentru cele rulate.

Gama Toyota ProTect contine trei produse ce ofera protectie pentru diferite componente ale autovehiculului:

  • Protectie pentru caroserie – este o tehnologie bazata pe siliciu, care nu contine ceara, ce formeaza o pelicula moleculara pe suprafata aplicata, capabila sa reziste la efectele poluarii, la intemperii , reziduuri din mediu si alte substante.
  • Protectie pentru jantele de aliaj – praful din placutele de frana, ce are o temperatura de 400 °C  nu va putea patrunde in jantele de aliaj tratate cu acest produs. Orice reziduu va putea fi indepartat printr-o simpla spalare cu apa.
  • Protectie pentru tapiterie – bazat pe  polytetrafluoroethylena (PTFE), produsul poate fi aplicat pe tapiteria din material textil (nu si pe cea de piele sau pe zonele din plastic) oferind protectie impotriva murdariei zilnice si permitand clientilor sa indeparteze usor petele printr-o simpla stergere a tapiteriei.

2011_protect_01_water_testDezvoltata, testata si aprobata de Divizia de Accesorii originale Toyota din cadrul Toyota Motor Corporation si de catre partenerul ThreeBond Co. Ltd   din Japonia tehnologia folosita de produsul  Toyota ProTect  a fost creata de catre NASA pentru protectia satelitilor si antenelor parabolice. Vanzarile in Japonia si Taiwan au fost un success, anuntand astfel introducerea tehnologiei si pe pietele europene.

Curatarea masinii devine o chestiune extrem de simpla dupa tratarea acesteia cu Toyota ProTect. O simpla spalare cu detergent fara ceara este suficienta. Aplicarea de ceara nu mai este necesara pentru o perioada garantata de cinci ani.

Toyota ProTect este disponibila acum in toate service-urile Toyota din tara.

Via | Toyota