Striptease: Inca un teaser publicat de Honda, in asteptarea noului Civic

0
373

Striptease-ul inceput de Honda in asteptarea noului Civic, ce va fi lansat peste mai putin de doua saptamani la editia din acest an a Salonului Auto de la Frankfurt, continua cu un nou teaser. Totusi, dupa mai multe filme ce ne prezentau munca depusa de inginerii japonezi pentru imbunatatirea izolarii fonice a habitaclului si cateva poze cu exemplare de preserie camuflate, se pare ca fanii Honda mai au de asteptat pana pe 13 septembrie pentru a vedea cum arata noua generatie a popularului model de clasa compacta.

Pentru a mentine suspansul la cote maxime, imaginea publicata astazi ne dezvaluie doar noua forma a partii posterioare.

Conform declaratiilor oficialilor Honda, noul model beneficiaza de un design mai dinamic, menit sa atraga noi clienti, dar si sa sublinieze performantele imbunatatite si sportivitatea accentuata a noii generatii. Neoficial, noul Civic pare un fel de facelift pronuntat al vechiului model. Stopurile triunghiulare sunt pozitionate mai sus, acum facand corp comun cu eleronul impodobit cu o colectie impresionanta de LED-uri, in timp ce pe luneta si-a facut aparitia si un mult asteptat… stergator.

Spatiul interior va fi semnificativ imbunatatit datorita cresterii usoare a ampatamentului si ecartamentului, latimea mai mare ducand si la perfectionarea stabilitatii masinii. Interiorul beneficiaza de un design complet nou, inspirat de cel al modelelor Acura de peste ocean, calitatea finisarii fiind mult imbunatatita.

Noul model va avea o gama de motorizari Euro5, compusa din 2 motoare pe benzina de 1.4  si 1.8 litri si un diesel i-DTEC de 2.2 litri, versiuni imbunatatite ale actualelor propulsoare disponibile pentru Civic, ce vor beneficia de un surplus relativ modest de putere si de o reducere a consumului si a emisiilor poluante.