VIDEO: Campanie pentru noul BMW X5 – Respectul nu se impune, se câștigă

0
3569

BMW a lansat pe 20 ianuarie campania de debut pentru noul BMW X5, avind in prim plan mesajul „Respectul nu se impune, se câștigă. Aceasta campanie pentru noul BMW X5 se va desfășura pe print, on-line și TV și are ca element principal un nou spot TV.

Noul_BMW_X5_exterior_medium_1600x1068 (1)

Scenariul spotului TV vorbește despre imaginea și statutul de care se bucură noul model, al carui posesor de BMW X5 primește prioritate în cele mai neașteptate situații. Spotul foloseste vocea lui Florin Piersic Jr., care colaborează în premieră cu BMW la un astfel de proiect.

Noul BMW X5, prezentat în luna noiembrie a anului trecut, este apreciat pentru inovații, pentru design și pentru autenticul pe care a reușit să îl creeze într-un segment pe care, practic, l-a construit. Campania de lansare a noului BMW X5 transmite acest mesaj: autenticitate si respect. Ambele calități sunt câștigate în timp. Spotul campaniei TV pentru noul BMW X5 folosește vocea lui Florin Piersic Jr. Considerăm că funcționează foarte bine pentru că și relația Florin Piersic Jr. – BMW este nouă și are la bază autenticitatea <personajelor>,“ a declarat Nina Brătfălean, Marketing Manager BMW Group România.

Într-o lume din ce în ce mai agresivă, BMW rulează fin. Iar cine se aseamănă, se–adună,“  a completat Florin Piersic Jr.

Noul BMW X5 se afla la a treia generatie, fiind fondatorul segmentului Sports Activity Vehicle (SAV) şi liderul global în segmentul modelelor de tip SUV si SAV de dimensiuni mari. De la debutul primului model, în 1999, au fost livrate mai mult de 1,3 milioane de modele către clienți. 

În România, BMW X5 este cel mai important model al mărcii, ocupând constant prima poziție în topul vânzărilor mărcii începând cu 2008. La exterior, noul BMW X5 reprezintă o evoluție a designului față de modelul anterior într-o linie care aduce o imagine cu un plus de dinamism și forță, subliniate printr-o serie de elemente noi de design, incluzând Air Curtains și Air Breathers pentru roțile față şi Aero Blades  pentru lunetă. Coeficientul aerodinamic obtinut (Cd) este deosebit de redus pentru un astfel de model, de numai 0,31 (în cazul X5 xDrive30d). În plus, sunt oferite în premieră trei pachete de design: Design Pure Experience, Design Pure Excellence dar și M Sport.

Noul model vine și cu o serie de tehnologii noi. Acum sunt disponibile nu mai puțin de patru pachete de suspensii, care permit o configurație optimă, orientată către confort, performanță sau către o combinație optimă a celor două.

La interior, noul BMW X5 vine cu o serie extinsă de sisteme de asistență și confort, susținute de noua generație BMW iDrive cu ecran cu o diagonală de 10,25 inci (26,04 cm) și controller cu touch. Noul BMW X5 este primul SUV din lume care oferă o funcție de condus autonom, Traffic Jam Assist, care poate controla direcția și accelerația automobilului, păstrând banda de deplasare și distanța față de automobilele din fata în situația unor ambuteiaje pe autostradă, la viteze de până la 40 km/h. Sistemul actioneaza in mod activ si directia, pastrind masina pe banda de rulare, cu conditia ca soferul sa aiba macar o mina pe volan, iar prin introducerea acestui sistem, BMW aduce masinile autonome cu un pas mai aproape de realitate.

Pentru prima oară, BMW X5 este disponibil cu o motorizare de patru cilindri și propulsie (tracțiune spate). Aceasta beneficiază din plin de tehnologia TwinPower Turbo pentru unul dintre cele mai puternice propulsoare diesel de doi litri din lume. Este vorba de BMW X5 sDrive25d, modelul de intrare în gamă, care dispune de 218 CP/ 160 kW și este disponibil de la pretul de 45.250 Euro fără TVA. Versiunea cu tractiune integrala xDrive echipata cu acest motor, BMW X5 xDrive25d costa 47.550 Euro fără TVA. Cel mai performant model diesel este BMW X5 M50d M Performance care beneficiază de cel mai puternic motor diesel de trei litri din lume – 381 CP/ 280 kW și este disponibil pentru 71.900 Euro fără TVA. Si intr-un caz si in altul, combinația de putere și performanțe oferite de regula de motoare semnificativ mai mari, este deosebit de atractivă și în ceea ce privește taxele, modelele mentionate beneficiind din plin de avantajul unei cilindree mici pentru puterea si performantele oferite.