Academia virtuala Ferrari

0
1315

Ferrari este sinonim cu Formula 1, si toti impatimitii Marelui Circ si-ar dori sa urce macar o data la volanul unui monopost al Calutului Cabrat. Putini au ocazia, dar pentru aceia (majoritatea) care nu au avut pana acum parte de o asemenea experinta Ferrari a creat un nou joc pentru PC.

Intitulat Ferrari Virtual Academy, noul simulator le ofera jucatorilor ocazia de a pilota monopostul F10 pe circuitele Fiorano, Mugello si Nurburgring. Dar vestile bune nu se opresc aici, Calutul Cabrat demarand un concurs prin care premiaza cei mai buni piloti virtuali in fiecare saptamana cu produse promotionale. Iar primii cinci piloti de la finalul concursului vor avea ocazia sa calatoreasca la Maranello si sa ia parte la adevarata Ferrari Driver Academy, unde vor conduce supercar-urile constructorului italian.

Creatorii jocului au dat o mare importanta detaliilor tehnice, integrand toate caracteristicile monopostului F10 pentru a oferi o experinta cat mai aproape de realitate. Acestia au reusit sa simuleze chiar si fortele ce actioneaza asupra pilotului in timpul cursei, in urma analizei a nenumarate filme onboard. Cei 15 oameni care au creat Ferrari Virtual Academy au lucrat un total de 12.000 de ore la acest simulator, fiind consiliati de inginerii si pilotii Ferrari.

Felipe Massa si Fernando Alonso au incercat simulatorul, astfel ca jucatorii isi pot masura talentul comparand timpii proprii cu cei ai pilotilor Ferrari. Totodata pilotii virtuali vor fi consiliati de Giancarlo Fisichella, primind sfaturi in joc.

Momentan jocul este disponibil doar cu circuitul Fiorano, avand un pret de 14.90 euro. Dar ulterior vor fi disponibile si circuitele Mugello si Nurburgring la preturi incepand cu 9.90 euro. Ferrari Virtual Academy poate fi cumparat de pe site-ul oficial.

Le dorim succes acelora dintre voi care vor achizitiona jocul si se vor inscrie in competitie si asteptam urmatorul concurs Ferrari care va aduce fanii aproape de masinile legendarei companii.