Aroganta anului: Intalnire comuna a cluburilor Mitsubishi si Subaru, azi, ora 19

2
62

Unii dintre cei mai mari rivali din industria auto fac pace si isi dau intalnire astazi, totul in numele unei pasiuni cu care rezonam in totalitate: automobilul. Membrii mitsu.ro si subarufanclub.ro vor organiza o intalnire comuna de exceptie a fanilor celor doua marci nipone, o premiera pentru cluburile auto din tara noastra.

\’\’Nu vrem provocari de genul liniute, sunet, fitze, cerculete bla bla. Cei cu care am vorbit stiu ca suntem oameni normali, radem, glumim si ne respectam. Multi posesori de Subaru au avut si Mitsu dar si invers, asa ca nu vor exista conflicte de genul “masina mea e mai jmechera”. Nu toate modelele Subaru sunt STi asa cum nu toate Mitsu sunt EVO\’\’ au declarat organizatorii evenimentului.

Toti membrii cluburilor mitsu.ro si subarufanclub.ro, dar si fanii sau simplii admiratori ai automobilelor japoneze, sunt asteptati astazi, 15 octombrie, la ora 19:00, in parcarea de la Ikea Baneasa, in Bucuresti, pentru a lua parte la \’\’aroganta anului\’\’.

Participa si tu!

Afla mai multe detalii sau comenteaza direct pe mitsu.ro.

2 COMMENTS

  1. A fost postata si pe site-ul hondafan.ro invitatia la intalnirea asta. O sa incerc sa ajung si eu pe-acolo.
    Oricum, din ce stiu si am vazut pana acum, exista un respect mai mare intre posesorii/fanii de masini japoneze decat intre posesorii de masini din alte tari, cum ar fi Germania sau SUA. Poate ar fi trebuit sa fie invitata si comunitatea Toyota. In Romania incepe sa prinda cultura masinii japoneze.

Comments are closed.