Adauga un pic de Corvette in fiecare Chevrolet cu noua aplicatie pentru iPhone

0
283

Dupa ce vor descarca cea mai recenta aplicatie pentru iPhone lansata de Chevrolet, proprietarii noilor modele Chevrolet, precum Spark sau Cruze, nu vor uita niciodata ca autovehiculul pe care-l conduc este cel mai nou descendent al unei familii vechi si mandre.

Aplicatia pentru iPhone „Drive the Noise” a fost dezvoltata pe baza unor inregistrari reale ale unora dintre cele mai performante autovehicule Chevrolet si va transforma acea calatorie monotona spre locul de munca dintr-o dimineata ploioasa intr-o experienta incitanta la bordul unui autovehicul performant.

Soferii pot alege dintre mai multe simulari, inclusiv cu legendarele modele Corvette si Camaro sau, daca tocmai ati vazut in week-end cursele din cadrul Campionatului Mondial de Turisme, puteti alege o simulare cu modelul Chevrolet Cruze World Touring Car.

Aplicatia functioneaza pe baza unui software special, care detecteaza miscarile din interiorul autovehiculului. Soferii Spark se pot relaxa, deoarece dispozitivul poate fi utilizat prin intermediul mufei USB din habitaclu. Insa aplicatia „Drive the Noise” poate fi utilizata si in exteriorul autovehiculului: avertizati pietonii asupra sosirii dumneavoastra iminente utilizand-o in timpul calatoriei cu bicicleta sau, daca sunteti indeajuns de curajos, pe tren, pentru a-i amuza pe ceilalti pasageri.

„Drive the Noise” este compatibila cu multe dintre produsele Apple de ultima generatie, inclusiv iPhone, iPod Touch si iPad. Aceasta aplicatie este disponibila pentru descarcare, gratuit, la magazinul online iTunes, la adresa www.apple.com/itunes

Asadar, data viitoare cand soferii Chevrolet se vor plictisi de colectia de CD-uri sau de programul statiei locale de radio, vor avea la dispozitie alternativa perfecta.