BeeWi: masinute telecomandate direct de pe iPhone sau Android

1
282

Targul Mobile World Congress din Barcelona este locul unde isi dau intalnire cele mai mari companii din industria IT. Editia din acest an nu a adus doar lansari ale unor dispozitive multimedia de top, ci si prezentarea unor jucarii foarte interesante: o gama de masinute care pot fi controlate prin Bluetooth de un dispozitiv cu iOS sau Android.

Sasiul este acelasi pentru toate versiunile, in schimb caroseriile pot fi alese dintr-o gama diversa de modele auto, de la simpaticul Mini pana la SUV-uri sau supercar-uri veritabile. Oare exista deja si o \’\’cochilie\’\’ de Chevy Camaro ZL1?

Deoarece nastrusnicele BeeWi sunt controlate prin Bluetooth, masinutele nu pot ajunge la mai mult de 15m de telefonul sau tableta utilizatorului, insa, un mare plus este autonomia respectabila de 3 ore, data de lipsa unei conexiuni WiFi.

O masinuta BeeWi compatibila cu dispozitive Android costa 49€, in timp ce una compatibila cu iOS este cu 20€ mai scumpa. Micile automobile pot fi controlate prin aplicatii speciale gratuite, disponibile in AppStore sau Android Market.

1 COMMENT

Comments are closed.