Citroën este sponsorul meciului de Cupa Davis Romania-Ecuador

0
227

Citroën Romania continua implicarea in sportul de performanta fiind sponsor oficial al meciului de Cupa Davis dintre Romania si Ecuador, programat in acest sfarsit de saptamana la Centrul National de Tenis.

Dupa ce a decis sa sustina ultimele doua turnee de tip Platinum din circuitul BCR Tenis Partener dedicate jucatorilor amatori si cel mai puternic turneu de tenis feminin din 2010, Ruxandra Dragomir Open, Citroën Romania pune la dispozitie masina oficiala pentru meciul de Cupa Davis dintre Romania si Ecuador.

Echipa Romaniei, coordonata de capitanul ne-jucator Andrei Pavel, ii are in componenta pe Victor Hanescu (29 de ani, locul 54 ATP la simplu), Victor Crivoi (28 de ani, locul 171 ATP la simplu), Horia Tecau (25 de ani, locul 21 ATP la dublu) si Adrian Ungur (25 ani, locul 127 ATP la simplu), iar jucatorii selectionati ai Ecuadorului sunt Nicolas Lapentti (34 de ani, locul 141 ATP la simplu), Giovanni Lapentti (27 de ani, locul 243 ATP la simplu), Ivan Endara (22 de ani, locul 391 ATP la simplu) si Emilio Gomez (18 de ani, locul 726 ATP la simplu).

Meciurile se vor desfasura in perioada 17 – 19 septembrie, incepand cu ora 12:00 la Centrul National de Tenis.

”Intotdeauna Citroën a purtat noroc sportivilor romani in competitiile la care a fost partener. Sper ca si acum sa fie la fel, iar echipa nationala de Cupa Davis a Romaniei sa obtina calificarea in Grupa Mondiala”, a spus Didier Gerard, directorul Citroën Romania.

Citroën Romania a pus la dispozitia organizatorilor meciului de Cupa Davis dintre Romania si Ecuador modelele Citroën C-Croser, Citroën C5, Citroën C6 si Citroën Jumpy care vor fi folosite la transportul jucatorilor si al invitatilor speciali la acest meci.