Noul pick-up Mazda BT-50 va fi lansat peste o luna

0
317

Mazda Motor Corporation va prezenta in premiera mondiala noul pickup compact BT-50 vineri, 15 octombrie, la Salonul Auto International Australian 2010.

Noul model a fost regandit de la zero pentru a reprezenta un tip de vehicul inedit. Pe langa un design de exceptie, fermitate si fiabilitate, noul BT-50 furnizeaza solutia perfecta pentru o gama larga de clienti care duc o viata activa, incluzand aici familii, angajati si cei aflati in cautare de divertisment.

Designul exterior prezinta linii futuriste, atipice pentru un vehicul utilitar, detalii ce confera noului BT-50 o prezenta impozabila care sugereaza robustete, dar si o frumusete sculptata asemenea unui corp de atlet. Echilibrand toate aceste elemente, designul atletic si foarte original confera noului BT-50 o prezenta care va intoarce capete si usurinta in a fi recunoscut instant ca fiind o Mazda.

Stilul noului BT-50 anticipeaza placerea de a conduce din viitor si reprezinta o directie noua in industria de pickup-uri compacte. Este un model global care va fi, de asemenea, comercializat in Europa.

Un alt element cheie pe care Mazda il va expune anul acesta la Salonul Auto Australian este noua generatie de trenuri de rulare SKY Concept, in premiera pentru acest continent.

Strategie “Sustainable Zoom-Zoom” lansata de Mazda in 2007 presupune reducerea consumul mediu global al modelelor cu 30% pana in 2015 comparativ cu nivelul anului 2008, iar motoarele concept Mazda SKY-G benzina si SKY-D diesel vor juca un rol esential in atingerea acestui obiectiv ambitios.

Noul Mazda BT-50 este “vehicul lifestyle activ” care rastoarna imaginea conventionala a unui pickup printr-un stil modern si rafinament.