PREMIERA: prima poza cu Renault Clio 4

1
328

Dupa ce Renault a prezentat un prototip al modelului modelul Renault Clio 4 in versiune RS la Festival of Speed Goodwood 2012, condus chiar de CEO-ul Renault, Carlos Tavares si a anuntat prezentarea tuturor detaliilor despre versiunile de serie ale Renault Clio 4 pentru ziua de 3 iulie la ora 15:00 GMT, iata ca “spionii” de la carscoop au obtinut de ieri o prima poza fara colant, completa, a noului model.

“Scurgerea” se pare ca s-a produs prin unul din site-urile Renault din Europa, unde a aparut aceasta poza.  Aceasta a patra generatie a lui Renault Clio aduce un design nou, diferit, inaugurind noua linie de design imprimata de Designer-ul Sef Laurens van den Acker si anticipata prin o serie de concepte cum ar fi Captur crossover, Frendzy MPV si chiar si supersportivul Alpine A110-50.

Caroseria noului Clio prezinta suprafete de metal mai generoase, pline de curbe si incutari, avind blocuri de lumini de dimensiuni mai generoase decit fusesem obisnuiti pina acum. Sub geamurile laterala apare o bagheta cromata, pentru un look mai orientat premium, iar clantele usilor din spate sunt disimulate intr-un mod similar cu Seat Leon. De altfel, stim ca noua generatie Clio va fi oferita doar in versiunea cu 5 usi, deoarece vinzarile versiunii cu 3 usi la generatia Clio 3 au devenit destul de limitate – drept urmare Renault a considerat ca nu se mai justifica cheltuielile de dezvoltare necesare pentru a oferi si o versiune cu 3 usi pe linga cea cu 5 usi. Din pacate nu avem poze si cu interiorul, dar din cite am auzit din surse Renault, se pare ca vom avea materiale mai de calitate si un design mai personalizat si mai emotional.

Comments are closed.