Opel 24h – reduceri si oferte speciale pentru modelele germane

0
385

În zilele de 20 și 21 aprilie, Union Motors găzduiește „Opel 24 h”, un eveniment anual dedicat deal-urilor de neegalat pentru automobilele Opel.

“Opel 24 h reprezintă o posibilitate unică în care clienții pot beneficia nu doar de cel mai buna pret din an la toate modelele Opel ci și, incluse în prețul autoturismului, de alte beneficii cum sunt mentenanța gratuită, discounturi la accesorii, garanții extinse și multe alte avantaje care dovedesc că investiția ta este una de valoare”, a declarat David Perry, CEO New Kopel Group din care face parte și Union Motors.

În promoție intră toate autoturismele din gama Opel, cu prețuri începând de la 7.565 Euro pentru Opel Corsa cu cinci uși, 11.900 Euro pentru Astra New Generation, și 15.215 Euro pentru Insignia.

Union Motors va facilita atât pentru persoanele fizice, cât si pentru cele juridice achiziționarea oricărui produs sau serviciu prin mijloacele extrem de avantajoase. În cadrul evenimentului, la orice achiziție se va oferi un discount considerabil de 25% la polițele CASCO și oferte speciale pentru garanția extinsă a autovechiculului ce poate ajunge la 10%. Nu sunt uitate nici acele adaosuri de brand care dau o notă personală experienței de condus: gama de accesorii dispune de reduceri de 20%.

De asemenea, clienții care vor contracta, cu un avans de 10%, o mașină în cele două zile, au posibilitatea de a participa la o tombolă care are drept premiu exact modelul comandat. Tragerea la sorți va avea loc la nivel național între toți dealerii Opel.

“Opel  24 h” se desfășoară la showroom-ul Union Motors din Sectorul 1, Șoseaua București – Ploiești nr. 145, în zilele de 20-21 aprilie, între orele 9.00 și 21.00.