Noile Dacia Logan şi Sandero au participat la Parada Militară de 1 Decembrie

0
346

În cadrul parteneriatului de durată dintre Dacia şi Ministerul Administrației și Internelor (MAI), cele două instituții au decis să includă o flotă de modele Dacia în cadrul Paradei Militare de 1 Decembrie. Astfel, şapte autospeciale ale mărcii românești, printre care şi noile modele Dacia Logan şi Sandero lansate recent, au încheiat defilarea blocului de paradă al MAI. 

Șase dintre modelele Dacia au fost echipate și inscripționate cu însemnele Poliției Române pentru Ordine Publică, unul dintre cei mai importanți clienți de flote ai constructorului de la Mioveni. În cadrul coloanei de defilare a Poliției Române au fost incluse un vehicul  Logan, două vehicule  Sandero, două modele Dokker și un vehicul  Duster cu tracțiune integrală.  Inspectoratul General al Jandarmeriei Române a prezentat de asemenea în dispozitivul său de paradă un vehicul  Logan, echipat și inscripționat cu însemnele speciale ale acestei instituții.

 

Vehiculele Dacia și-au dovedit în timp eficiența pentru activitatea celor două autorități, ele fiind utilizate atât în cadrul patrulărilor zilnice, cât și în cadrul operațiunilor de intervenții. Accesibile și fiabile, modelele produse la Mioveni sunt ușor de adaptat la cerințele specifice misiunilor Poliției și ale Jandarmeriei Române.

Modelele care au defilat au fost două Logan 0.9TCE, două Sandero 0.9TCE, două Dokker 1.5dCi 90CP și un Duster 1.5dCi 110CP cu tracțiune integrală. Culori Blanc Glacier, Bleu Persane și Bleu Navy.