Home Marci auto Jaguar PREVIEW: Jaguar XF Facelift

PREVIEW: Jaguar XF Facelift

0
54

Jaguar XF va face o scurta incursiune la “salonul de cosmetica” al constructorului britanic, imaginile publicate de AutoExpress stand marturie in acest sens.

Se pare ca designerii Jaguar au decis sa corecteze greseala pe care au facut-o atunci cand au lansat varianta de serie a conceptului C-XF, si au redesenat blocurile optice frontale ale lui XF pentru a arata mai mult cu cele ale conceptului.

Totodata aceasta modificare, dimpreuna cu alte restilizari subtile, va apropia XF de fratele mai mare XJ in ceea ce priveste design-ul, consilidand astfel imaginea de marca Jaguar. XF nu va prelua si stopurile de la XJ, dar acestea vor beneficia de tehnologia LED. Jaguar nu va opera modificari in gama de motorizari, rezumandu-se la a le optimiza pe cele actuale pentru a oferi mai multa putere si emisii mai mici.

Dar adevarata stire este dezvoltarea unui XF break, ce va fi lansat alaturi de versiunea restilizata a sedanului spre sfarsitul anului viitor.

Asteptam cu mare interes XF facelift si versiunea de familie a acestuia apreciem noua directie pe care o urmeaza Jaguar.

Va invitam sa vizionati toate imaginile spion aici.