Mitsubishi Pajero Sport 2001, 3L benzina, automata, 4trepte

0
497

Nicu, 29 ani, antrenor

MITSUBISHI PAJERO SPORT 2001, 3L benzina, automata, 4trepte

102.000 km

consum urban 16

consum extraurban 11.5

motor fiabil si fara probleme. Nu am bagat deloc bani in el. Consuma cam 1l ulei la 4.ooo km. Are cuplu bun si nu este galagios. Am schimbat doar curele si filtre.

Transmisie: nimic de mentionat in special. Merge bine si nu am schimbat uleiul decat o data.

Suspensie: cam tare, zdruncina serios pe sosele proaste dar in schimb este incredibil de robusta. Am mers si off road si on road fara nici o problema si fara sa schimb nimic.

franare: slaba si greoaie. Am schimbat discurile de frana si pe spate si pe fata. Mergand sportiv consuma destul de repede placutele de frana. La munte sau prin oras, mergand sportiv incinge franele repede.

exterior: cateva semne de rugina pe dedesubt. In rest e ok.

interior: s-a stricat incalzirea in scaune, iluminarea din bord, suportul de ochelari din tavan. Se prezinta bine dar plasticele de la interior arata totusi faptul ca masina are 100.000 km.

probleme: in afara de schimbarea discurilor de frana nu am avut probleme cu ea, nu am investit decat in consumabile.

Service: Mit Motors baneasa. Oamenii sunt ok, preturile maricele dar fac treaba buna. Timpul de asteptare pentru programare cam de o saptamana.

concluzii: cam tanc si cam rigida, sta bine si pe sosea dar consuma destul de mult. Dotari interioare slabe si optionale disponibile putine.

As mai achitiona un model din acest brand, ma uit dupa un L200