Citroen DS3 Racing

0
294

Am vazut acum cateva minute pe moncitroen.ro o stire legata de Citroen DS3 Racing. Un hot-hatch superb, ce inspira joaca si bucurie si care promite foarte multe nebunii pentru cei care vor avea norocul sa-si treaca numele pe talonul de inmatriculare.
Vorbim de aproape 200cp (196), si de un cuplu impresionant pentru clasa ei (276 Nm), de o suspensie sport pur-sange si de sistem de franare care, din cate se pare, va reusi sa struneasca cu brio puterea masinii.

Interiorul este si el pe masura, foarte mult carbon, finisari de top, materiale scumpe si spectaculoase… si daca vorbim de spectaculos trebuie mentionat ca interiorul este unul care nu se poate seta, vine din fabrica in combinatie de carbon, piele neagra si piele alcantara, si desi am putea spune ca pierde unul dintre atuurile DS3-ului, customizarea, ne dam seama ca de fapt e vorba de o masina cu totul aparte ce nu mai are nevoie de customizari la nivelul firului de ata.
Partea mai putin vesela este ca… se vor face doar 1000 de bucati, deci s-au cam dus sansele noastre de a conduce asa ceva…