Claudiu David se pregateste pentru NASCAR pe un Chevrolet Impala

0
274

Recent,  Claudiu David a terminat cursurile NASCAR, masina de pregatiri fiind un Chevrolet Impala. Pilotul roman are planuri mari care vizeaza continentul american si faimoasa competitie NASCAR.

NASCAR este cea mai populara competitie de motor-sport din SUA si pana acum niciun pilot roman nu si-a incercat aici sansele.

„Ma bucur ca am reusit sa fac inca un pas important in cariera mea. Am pilotat o masina de NASCAR, un Chevrolet Impala,  pe celebrul circuit Darlington, supranumit “Too Tough to Tame”. Stilul de pilotaj a trebuit adaptat cerintelor unei competitii diferite de cea de raliu. Masinile  sunt setate si pregatite special sa obtina performante maxime pe un de circuit oval. Am facut echipa buna cu Chevrolet Impala astfel incat am reusit sa obtin la sfarsitul cursului rezultate foarte bune” a declarat Claudiu David.

„Ma voi pregati in continuare pentru noua etapa din cariera mea, astfel incat sa obtin si in NASCAR cele mai bune rezultate” a adaugat acesta.

Scoala de pilotaj Buck Baker Racing este cea mai veche si cea mai cunoscuta scoala de pilotaj NASCAR din SUA. Buck Baker Racing School a antrenat piloti precum Jeff Gordon, de 4 ori campion si Tony Stewart, campion in 2002.

Claudiu David intentioneaza ca incepand cu anul 2011 sa participe in cursele NASCAR.